• 5 Jui 2020 De jongens mogen weer!

  10 jul 2020 JP
  |
  • 0
 • Zondagmorgen vroeg... Heel vroeg :) om 7:15 vertrok Pupillen 1 met 9 jongens richting Vleuten om de eerste wedstrijd te spelen van dit seizoen.

  In de motregen (wat de jongens niet kon deren) werd begonnen aan de wedstrijd.
  De eerste pitch.... Thomas slaat de bal. Helaas recht op de tweede honkman af van UVV die een makkelijk uitje kan maken op 1.
  Door de wind en regen krijgt de pitcher van UVV het moeilijk en bereiken de andere jongens het eerste honk door 4 wijd.
  Aan het einde van de inning staat TTT op 6 punten.

  Leon is de eerste pitcher voor TTT. Het is duidelijk dat hij niet roestig is.
  12 pitches later zijn 3 slagmannen uit met 3 slag.

  UVV brengt hun tweede pitcher. Die heeft goed naar Leon gekeken, gooit meer slagballen, maar toch weet TTT een puntje te scoren.

  Leon begint ook de tweede inning. Hij krijgt een hit tegen van de eerste slagman. Bij de derde slagman heeft hij het even moeilijk... Maar naar bemoedigende woorden van de coach hervind hij zich en gooit de volgende twee slagmannen uit. UVV weet twee punten te scoren. Tussenstand 2-7.

  In de derde inningmet TTT aan slag zijn de jongens nog steeds scherp. Alle jongens komen aan slag en er worden met base-hits van Jelle en Skip 4 punten binnen geslagen.
  Wetende dat ze met 1 uitje in de gelijkmakende slagbeurt de wedstrijd binnen is gaan de jongens het veld in... De concentratie is een beetje weg en UVV weet 4 puntjes te scoren.

  7-11 en een prima overwinning voor TTT.