• Bestuurlijke mededeling!

  Beste leden, vrijwilligers en betrokkenen van Tex Town Tigers.

  Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Corona virus hebben wij het volgende besloten:

  De Algemene Leden Vergadering (ALV) van 13 maart gaat niet door. Alle trainingen zijn tot en met vrijdag 20 maart gecanceld waarna nieuwe berichtgeving volgt voor de trainingen van de week erop. Mbt oefenwedstrijden volgen wij het advies van de KNBSB en zullen er als Tex Town Tigers tot 31 maart niet aan deelnemen. Helaas hebben wij gezien het risico ook moeten besluiten het Mastenbroektoernooi te cancelen. Laten we hopen dat deze maatregelen eraan bijdragen dat het virus snel onder controle is en wij snel onze sport weer kunnen beoefenen.

  Bestuur Tex Town Tigers

  \\ LEES VERDER
 • Veld aanpassingen - Trainingskamp Italië - CORONA

  Op de accommodatie zal ook het nodige gebeuren. Nieuwe daken, warning-tracks, hekverplaatsing en verhoging, scorebordverplaatsing, gravel rondom de slagkooi, netten in de slagkooi.

  De dames en herensoftballers gaan niet naar Italië. Ryan-air stuurde reizigers het bericht dat men niet vliegt naar Lombardije.
  Het seizoen 2020 nadert. Dit betekent dat teams zich bezig gaan houden met oefenwedstrijden. Het eerste hsb.team en sb.team zouden van 20 t/m 23 maart naar Italië gaan om in Bollate te trainen en spelen. Dit gaat dus niet door.

  \\ LEES VERDER
 • Scorecursussen 2020

  De scorecursussen worden vanwege het corona virus tot nadere berichtgeving uitgesteld!
  Degenen die zich al opgegeven hebben voor 19 en 26 maart zullen persoonlijk door Jesse op de hoogte worden gesteld.

  \\ LEES VERDER
 • EK softbal u 15 met 13 landen op de Cottonfields.

  Na het EK in 2000, het WK in 2007 en de EuropaCup in 2012, organiseert TTT van ma 13 t/m za 18 juli het EK softbal voor dames tot 15 jaar. De nummer 1 van dit evenement plaatst zich voor het WK !
  De komende maanden dient er het nodige verricht te worden om het EK vlekkeloos te laten verlopen. Helpt u ook mee? info@ecsoftballu15.eu.
  Noteer alvast de datum!

  \\ LEES VERDER
\\ MEER NIEUWS