• Algemene Ledenvergadering

  Het bestuur nodigt alle leden en ouders uit om de ALV 2020 bij te wonen. Dit op vrijdag 13 maart om 19.30 uur. Leden vanaf 16 jaar zijn stemgerechtigd.
  De secretariële stukken voor deze ALV zullen op de site geplaatst worden.
  De financiële documenten kunnen drie weken voorafgaand aan de ALV opgevraagd worden bij de penningmeester: penningmeester@textowntigers.nl

  \\ LEES VERDER
 • Trainingskamp Italië - Veld aanpassingen

  Het seizoen 2020 nadert. Dit betekent dat teams zich bezig gaan houden met oefenwedstrijden. Het eerste hb.team en sb.team gaan van 20 t/m 23 maart naar Italië om in Bollate te trainen en spelen.
  Op de accommodatie zal ook het nodige gebeuren. Nieuwe daken, warning-tracks, hekverplaatsing en verhoging, scorebordverplaatsing, gravel rondom de slagkooi, netten in de slagkooi.

  \\ LEES VERDER
 • EK softbal u 15 met 13 landen op de Cottonfields.

  Na het EK in 2000, het WK in 2007 en de EuropaCup in 2012, organiseert TTT van ma 13 t/m za 18 juli het EK softbal voor dames tot 15 jaar. De nummer 1 van dit evenement plaatst zich voor het WK !
  De komende maanden dient er het nodige verricht te worden om het EK vlekkeloos te laten verlopen. Helpt u ook mee? info@ecsoftballu15.eu.
  Noteer alvast de datum!

  \\ LEES VERDER
 • Mastenbroektoernooi 2020 met 18 teams

  Op 3,4 en 5 april vindt de 37e editie van het Mastenbroektoernooi plaats. Dit keer met het grootste aantal teams ooit. Maar liefst 18 teams komen hun opwachting maken op The Cottonfields. Dit met nodige bekende (top)ploegen. 50% van de teams komt uit het buitenland.

  \\ LEES VERDER
 • Zaaltrainingen 2019 - 2020

  De zaaltrainingen zijn voor de meeste teams gestart vanaf november. Inmiddels zijn alle teams in de zaal hard aan het werk. De trainingen duren in principe tot half maart. Het overzicht van deze trainingen vindt u hieronder.

  \\ LEES VERDER
\\ MEER NIEUWS