• Mastenbroektoernooi 2021 afgelast – Vervolg met “Mini-Series”??

  17 feb 2021 Beheerder
  |
  • 0
 • De 37ste versie van het J.C.J.Mastenbroektoernooi zal helaas ook dit jaar niet plaatsvinden. De toernooicommissie heeft na interne beraadslaging en na overleg met de 18 deelnemende teams geen mogelijkheid gezien om binnen de Covid19 omstandigheden ons toptoernooi te organiseren. Het toernooi dat op 2,3 en 4 april 2021 gehouden zou worden, bood geen perspectief.

  Daarnaast werd gekeken naar mogelijkheden om het toernooi met alle 18 teams later dit seizoen te organiseren.  Dit bleek door de verschillende Corona-omstandigheden en de verschillende data m.b.t. tot de competities in de verschillende landen niet re realiseren.
  Derhalve is besloten om de teams uit te nodigen om op 1,2 en 3 april 2022 elkaar te ontmoeten op het gravel van The Cottonfields.

  Vervolgens is gekeken naar alternatieven. Hierbij bleek dat het organiseren van zogenaamde “Mini-Series” mogelijk is. Dit betekent dat we de Nederlandse deelnemers van ons toernooi uitnodigen om 14 dagen voorafgaand aan de (nog te bepalen) start van de competitie in de vorm van een afgeslankt toernooi wedstrijden te laten spelen.

  Zo worden de softbalduels op de zaterdag gespeeld en zullen de honkballers op de zondag hun wedstrijden afwerken.
  De toernooicommissie dient nu te wachten op “het groene licht” van de KNBSB om de competitie weer veilig op te kunnen starten.