• De komende weken/maanden zullen uitsluitsel dienen te geven of we ons internationale Mastenbroektoernooi kunnen vormgeven. De verschillende vaccins die in de Europese landen gebruikt worden om het Covid-19virus een halt toe te roepen, spelen een cruciale rol.

  Wat worden omstreeks maart/april de reisadviezen, welke regels gelden er t.a.v. besmettingen, quarantaine en welke beperkingen kennen we om wedstrijden te spelen in competities of toernooiverband?

  Veel vragen die hopelijk op tijd tot een antwoord zullen leiden in Duitsland, Nederland, Rusland, Tsjechië en Zwitserland.

  We hopen dat we de 37ste versie van ons toernooi niet twee keer achter elkaar moeten afgelasten. De toernooicommissie bepaalt dit uiterlijk op 15 februari 2021.

  We zijn in deze onduidelijke tijden toch gestart met de voorbereidingen van het Mastenbroektoernooi, dat gepland is op 2,3 en 4 april en de “The International Softball-Series” op 5 april.

  Hopelijk wordt ons optimisme beloond en hoeven we niet tot augustus te wachten om weer terug te keren naar het normale leven.

  Gaat het toernooi door, dan zullen we de volgende teams in 2021 in actie zien:
  Honkbal: TTT, Cromtigers, Alcmaria, Russtar, Barracudas en Herons.

  Softbal: TTT, Olympia, Terrasvogels, Quick, Pirates, Roeff!, Joudrs, Russtar, Czech Stars, Carrousel, Barracudas en Duitsland.

   komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)