• Vacature in de Mastenbroektoernooi-commissie – hulp gevraagd voor scoren en video-opnames.


  Over een aantal maanden wordt de 39ste versie van het Mastenbroektoernooi georganiseerd.
  De eerder gemelde datum in Tiger-News dienden we te veranderen. Het internationale toernooi vindt nu een week eerder plaats: op (29) 30 en 31 maart.

  Om het toernooi vlekkeloos te laten verlopen is wederom de hulp nodig van vele Tigers.
  We hopen dat velen weer bereid zijn om onze club maximaal te ondersteunen met de vele werkzaamheden, die op de speeldagen plaatsvinden.

  We hebben ook extra hulp nodig en we hebben een vacature!


  Softbaldino-TV zal ons niet meer ondersteunen met video-opnames en het digitaal scoren. Nu     dienen we het zelf vorm te geven. 
  Ben je al (digitaal) scorer bij een team? Zou je ons willen helpen tijdens het Mastenbroektoernooi? Zou je digitaal willen leren scoren?

  Wij willen erg graag de wedstrijden via live-streaming aanbieden. Daarvoor is het noodzakelijk dat we Tigers bereid vinden om via de telefoon of tablet de score te gaan bijhouden.

  Afgelopen jaar verzorgden de aspiranten hb. en sb. de “gewone scoreborden” en de junioren hb. “de digitale scoreborden” bij de video-wedstrijdbeelden. 
  In 2024 willen we dit jaar graag op dezelfde wijze doen. We zoeken een coördinator die de spelers indeelt, aanstuurt en begeleidt bij “het scoren van de videobeelden”. 

  De toernooi-commissie is op zoek naar een penningmeester. Wie kan/wil ons hiermee helpen?

  We willen de toernooi-commissie ook graag verjongen. Zou je deel willen uitmaken van deze commissie en/of de huidige leden willen vervangen?
  Neem dan even contact op met ons via mastenbroektoernooi@textowntigers.nl
  Je kunt ook met Frits Vennink, Thijs Slot, Mirko Weustink, Jan van der Molen of Bertil Haage contact opnemen.