• SOFTBAL RECREANTEN

  Naast de honk- en softbalteams die deelnemen aan de competitie is er bij Tex Town Tigers de gelegenheid om recreatief met softbal bezig te zijn.

  De recreanten trainen 1 keer per week waarbij het spel de belangrijkste motivatie is. Er wordt aandacht besteed aan het gooien, vangen, slaan, veldtechnieken en tactiek. 

  De softbal recreanten doen niet mee aan de competitie maar we proberen wel enkele keren per jaar deel te nemen aan een softbaltoernooi in de regio. Ook wordt er af en toe in plaats van de training een vriendschappelijke wedstrijd georganiseerd tegen een ander recreanten team uit de buurt.

  Deelname aan het recreantenteam is mogelijk vanaf 18 jaar (vrouwen en mannen) tegen gereduceerde contributie. Er mag 6 keer vrijblijvend worden meegetraind voordat men officieel lid dient te worden. 

  Dus ben je oud honk- of softballer en heb je zin om de sport weer rustig aan op te pakken, of ben je honk- of softballer die het wat rustiger aan wil doen of geen tijd meer heeft voor de wedstrijden in het weekend, dan zijn de recreanten echt wat voor jou. 

  Ook mensen die nog nooit hebben gesoftbald maar deze mooie sport graag eens willen beoefenen zijn van harte welkom om een keer mee te trainen.

  Wil je een keer meedoen? Neem dan contact op met Michel ten Bulte  of Peter Bakker  of via recreanten@textowntigers.nl.

 • Trainingsschema

  Dag Tijd Waar Wie
  Maandag 19.00-21.00 Veld 3 team