• Sponsor Tex Town Tigers gratis!!!

 • Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Tex Town Tigers, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en TTT ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar TTT.

  En nogmaals, het kost je niets extra!!!!

  Wil je TTT ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TTT. Voor jou een kleine moeite, voor TTT zijn het directe inkomsten.
  Klik op het Logo hier naast of ga rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan.
  Klik vervolgens op het logo van de winkel.


  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van TTT. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert TTT hier direct van!

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch TTT weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TTT is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert TTT niets op.

  Bezoek de SponsorKlikspagina van TTT
  Sponsorkliks TTT

   

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.