• Tex Town Tigers 60 jaar jubileumfeest

  8 jul 2022 Beheerder
  |
  • 0
 • Beste leden, oud leden en of betrokkenen van Tex Town Tigers,

  In 2021 bestond Tex Town Tigers 60 jaar! Door Corona kon dit feest helaas niet gevierd worden maar wij zijn blij dit in 2022 alsnog te kunnen doen. Als lid heeft u de uitnodiging per mail reeds ontvangen maar ook oud leden of betrokkenen nodigen wij van harte uit dit feest samen met ons te vieren. Ons jubileum feest zal plaatsvinden op zaterdag 23 juli, aansluitend aan de prijsuitreiking  van het EK U15 Softball toernooi en zal daarom starten vanaf circa 20:30 uur.

  De finale wedstrijd van het EK U15 zal gespeeld worden om 18:30. Afgezien dat de speelsters het zullen waarderen als u deze wedstrijd komt bekijken is dit ook de uitgelezen mogelijkheid elkaar vast in de juiste ambiance te ontmoeten en herinneringen op te halen over ( indien van toepassing ) de afgelopen 60 jaar.

  Als bestuur zien wij erg uit naar uw komst. Zijn er verzoeken, vragen en of andere zaken die op een avond als deze niet vergeten mogen worden, het verzoek ons deze te melden via communicatie@textowntigers.nl.

  Wij zien er naar uit u op 23 juli te mogen verwelkomen op de velden van Tex Town Tigers aan de Kotkampweg 119 in Enschede om dit feest samen te mogen vieren!

  Graag zouden wij willen weten of jij daarbij aanwezig kan zijn. Om je aan te melden, stuur aub een mailtje naar communicatie@textowntigers.nl (voor 12 juli a.s.)

  Met sportieve groet,

  Bestuur Tex Town Tigers