17e jaarlijkse Beeball Scholen Toernooi

17e jaarlijkse Beeball Scholen Toernooi

Het 17e jaarlijkse Beeball Scholen Toernooi komt eraan. Een toernooi voor leerlingen uit de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Enschede.


In samenwerking met Sportaal en bewegingsonderwijs Enschede organiseert Tex Town Tigers het 17e Beeball Scholen Toernooi voor leerlingen uit de groepen 4 en 5 van de basisscholen in Enschede. Ook dit jaar zullen ruim 600 leerlingen van 32 scholen deelnemen. Het toernooi neemt een belangrijke plaats in op de plaatselijke sportagenda van bijna alle basisscholen. Voor leerlingen uit de groepen 4 en 5 van de scholen vormt dit toernooi een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met honk- en softbal en kunnen veel kinderen zich later aanmelden als lid van de Tigers.

Wanneer?

Op vier woensdagmiddagen zorgt de toernooi-commissie weer voor een goed georganiseerde middag, waarbij vele ouders en familieleden op ons complex kennis kunnen maken met de Tex Town Tigers. De voorrondes worden gespeeld op 8, 15 en 22 mei. Op 29 mei is de finale! Bij slecht weer zal er met de finale worden uitgeweken naar 5 juni.

Alle wedstrijden worden gespeeld tussen 14.30 uur en. 17.30 uur op onze velden.

Alle deelnemers heel veel succes gewenst!