Finale Beeball Scholen Toernooi

Finale Beeball Scholen Toernooi

Nadat er twee woensdagmiddagen zijn uitgevallen is op woensdag 3 juli de finale gespeeld van het 17e jaarlijkse Beeball Scholen Toernooi.


 

Winnaar Beeball Scholen Toernooi


Na weken van uitstel, door de hitte dan wel de regen dan wel de 9-jarigen prik, konden we afgelopen woensdag dan eindelijk de finales spelen van het 17e Enschedees School Beeball Toernooi. En wel onder perfecte omstandigheden, zonnig en koel. Fijn dat alle 16 teams, zo’n 200 kinderen, aanwezig konden zijn.

Alle kinderen hebben 4 wedstrijden gespeeld en dus veel kunnen slaan, lopen, gooien, vangen en tikken. Onder luid gejoel van hun ouders/supporters hebben zij 798 punten gescoord. De finale ging uiteindelijk tussen Schateiland en Menkotoren, twee nieuwkomers in de eindstrijd, geweldig! Menkotoren heeft uiteindelijk als eerste school de Jan van der Molen Trofee gewonnen en mag hem een jaar op school laten glimmen. De wisselbeker is naar Jan vernoemd vanwege de uitzonderlijke hoeveelheid energie die hij al 17 jaar in dit toernooi heeft gestoken en dat zal hij nog jaren blijven doen als het aan ons ligt!

Ook gaat onze dank uit naar de spelleiders, assistent-spelleiders, veldcommissie, kantinecommissie, EHBO, het geluid, Sportaal, de ROC-studenten en alle andere vrijwilligers van de Tex Town Tigers. Het was weer een zeer geslaagd toernooi. Tot volgend jaar!

De uitslagen kunt u hier terugkijken, dit is de eindstand:

1. Menkotoren

2. Schateiland 1

3. Prinseschool PR 2

4. De Windroos

5. Sterrenborgh

6. La Res 2

7. Prinseschool PR 5

8. Anna van Buren 3

9. De Triangel 2

10. Bonifatius

11. Alfonsus 5

12. Anna van Buren 1

13. Park Stokhorst 1

14. Het Palet 1

15. ESV 2

16. La Res 1

Met vriendelijke groet,

De schoolbeeballcommissie