Reünie J.C.J. Mastenbroektoernooi – de 35ste editie.

Reünie J.C.J. Mastenbroektoernooi – de 35ste editie.

Op 31 maart en 1 april vindt het 35 ste Mastenbroektoernooi plaats. Een prachtige jubileumeditie met weer een sterk deelnemersveld. Bijna traditioneel is het toernooi voor (oud)leden een gelegenheid om Tex Town Tigers weer eens op te zoeken. We zijn van plan er een mooi jubileum toernooi van te maken. Daarbij hoort wat ons betreft ook een REÜNIE VOOR ALLEN MET EEN TIGER HART


Reünie J.C.J. Mastenbroektoernooi – de 35ste editie – 31 maart 2018.

Waar vele (bekende) toernooien ophielden te bestaan, zullen vele Tigers de komende maanden zich weer gaan bezighouden met de organisatie van ons sterke internationale toernooi.

Destijds begon het toernooi van de Tigers op het Stadsveld-Noord, waarbij honk-en softbalwedstrijden”op elkaar dienden te wachten” ,want het was van 1982 tot 1996 onmogelijk om tegelijkertijd op drie velden te spelen. Vanaf april 1997 was het mogelijk om op de “Kroedkotten” (The Cottonfields) drie wedstrijden tijdens het Mastenbroektoernooi tegelijkertijd te laten spelen. In al die jaren werden er heerlijke wedstrijden gespeeld en bewaart menigeen fantastische herinneringen aan dit evenement, waarbij op de zaterdagavond een aantal jaren achter elkaar een tent aan het (kleine) clubgebouw aan de Cornelis Troostlaan werd gebouwd om daar met alle deelnemers en officials en Tigers een “feestje” te bouwen.

Vele spelers hebben deelgenomen aan dit toernooi dat in de loop der jaren een zeer goede naam heeft opgebouwd.

Vele coaches, scheidsrechters en (bestuurs)leden van TTT hebben geholpen aan het succes van dit toernooi.

Wij willen deze lustrumeditie niet zo maar voorbij laten gaan!

Wij willen U/jou graag uitnodigen om op zaterdag 31 maart 2018 aanwezig te zijn tijdens de reünie van deze lustrumeditie van het J.C.J. Mastenbroektoernooi.

We zullen dan weer een tent gaan plaatsen. Dit keer omdat er hopelijk vele (oud)Tigers aan de Kotkampweg 119 zullen komen.

De komende maanden zal op onze site en op de Mastenbroek-facebookpagina meer nieuws verschijnen over zowel het toernooi als de verdere organisatie van deze middag/avond.

Meer informatie, programma en inschrijven voor de reünie, klik hier =>