Zaaltraining winterperiode seizoen 2018-2019

Zaaltraining winterperiode seizoen 2018-2019

De competities van onze teams zijn al weer een aantal weken geleden beëindigd. Dit betekent dat er binnenkort alweer een begin wordt gemaakt met de voorbereiding op het seizoen 2019. Dit doen we d.m.v. de zaaltrainingen die voor de meeste teams (op de beeballteams na) in College Zuid gegeven worden.


Teamsamenstelling en zaaltraining

Overzicht volgt. Indeling, trainingsdagen en tijden via TC en/of coach/trainer.

Softbal:

De beeballtrainingen starten dinsdag 13 november. De trainingen van de softbalpupillen en softbalaspiranten starten vanaf 12 , resp. 13 november.  De seniorenteams starten in januari 2019 met hun indoor-periode.

Honkbal:
De honkbaltrainingen starten iets later. Voor zowel de honkbalpupillen als honkbalaspiranten wordt er op zaterdag 24 november eerst een try-out gehouden, waarbij verschillende trainers en coaches de spelers beoordelen op hun kwaliteiten. Op basis van die bevindingen worden de twee pupillen en twee aspirantenteams ingedeeld. De pupillen dienen om 9.00 uur in hun uniform in de zaal te verschijnen. De aspiranten worden om 11.30 uur in hun uniform in de zaal verwacht.
De junioren honkbal hebben geen try-out en starten zondag 25 november.
De honkbal-senioren starten hun indoortraining vanaf 11 januari.

De trainingen van bijna alle teams vinden plaats in de gymzalen van Het Stedelijk Lyceum Zuid (Tiemeister 21). De enige uitzondering vormen de beeballteams. Zij trainen in de ESV gymzaal (Tichelweg 7). 

Informatie naar spelers en ouders:
Alle spelers hebben van hun (nieuwe) trainers/coaches bericht ontvangen (of zullen nog bericht ontvangen) over het tijdstip waarop de trainingen starten. Wilt u er op toezien dat wij uw juiste e-mail-adres in ons bezit hebben?

Trainers-coaches:

Beeball: Marieke Stolmeijer, Tim Stolmeijer, Beau Brink

Sb. pupillen 1: Brigitte Rorink en Marieke Stolmeijer

Sb. pupillen 2: Linda ter Steege, Jodie Bartholomew

Sb. asp. 1: Stanley Kock, Shaneequa Kock, Jose ter Steege

Sb. asp. 2: Myrthe Smid en Nadine Marinus

Sb. 2: Rick Tuk

Sb. 1: Robert Kovacevic

 

Hb. Pupillen 1:

Hb. Pupillen 2:

Hb. aspiranten 1: Tico Nicolaas

Hb. aspiranten 2:

Hb. junioren: Tim Stolmeijer

Hb. 1: Thijs Brand

 

Herensoftbal 1: Tim Oosterveld

Herensoftbal 2: