• Beste clubleden,
  Tex Town Tigers dames 1 heeft volgend jaar de kans om Europa in te gaan, namelijk om de Europa Cup 2023 te spelen. Op de Europa Cup kunnen wij de Europese titel binnen slepen. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!
  Op 10 oktober tussen 18:30 en 21:30uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Tex Town Tigers. Het is de moeite meer dan waard, want:
  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan Tex Town Tigers.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een
  winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 130 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de Europa Cup kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?