• Wedstrijd Tex Town Tigers met publiek, 24 mei 2021 (test event)

  17 mei 2021 Beheerder
  |
  • 0
 • Op maandag 24 mei speelt Tex Town Tigers in de hoofdklasse een dubbele wedstrijd thuis tegen Quick Amersfoort.

   

  Deze wedstrijden zijn aangewezen als test event met publiek. Er kunnen buiten de organisatie, het team en de officials, maximaal 60 bezoekers deze wedstrijden bijwonen.

   

  Wil je deze wedstrijden bijwonen?

   

  1. Meld je aan via de website van de KNBSB: https://www.knbsb.nl/softbal-hoofdklasse-tickets/. Na aanmelding ontvang je een mail          vanuit de KNBSB met de instructies.

  2. Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat                je maximaal 40 uur of korter voor je bezoek aan een wedstrijd bent getest. Jeugd onder de 12 jaar mag zonder testbewijs een                wedstrijd bezoeken. Zij hoeven dus niet te worden getest. Zij moeten wel een e-mailbevestiging of ticket voor de betreffende                  wedstrijd hebben.

   

  3.  Laat je testen. Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

  4.  Testuitslag. Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag via               ‘Testen voor Toegang’ kun je een testbewijs aanmaken.

  5.   Maak een testbewijs. 

  a.   Digitaal testbewijs. Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de          uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-            code van. Dit is jouw digitale testbewijs.

  b.   Papieren testbewijs

  Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop ‘Maak papieren testbewijs’. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw testbewijs met QR-code printen.

  Tijdens de wedstrijd dient u zich te houden aan de aanwijzingen van de organisatie en zoveel mogelijk plaats te nemen op een toegestane zitplaats.

  Veel plezier gewenst!